Workshop Spiegelreflex fotografie

Wij bieden fotografie workshops aan voor bedrijven en groepen waarbij fotografie gebruikt wordt als middel om creatief samen te werken, beter te leren kijken en natuurlijk beter te leren fotograferen. Wij beschikken over een aantal Canon EOS camera’s waar mee gewerkt kan worden indien de deelnemers niet over eigen camera’s beschikken en 15 laptops die ingezet kunnen worden voor het bewerken van foto’s.

Ook nemen wij Canon Pixma printers mee waar de opdrachten van de dag door de deelnemers zelf worden geprint op groot formaat. De vergrotingen krijgen de deelnemers natuurlijk mee naar huis na afloop van de workshop. Als de workshop gebruikt wordt voor teambuilding kan er ook een coach worden ingeschakeld die processen en interacties tussen medewerkers kan analyseren. Wij werken samen met Feedbackconsulting. Wij zijn zeer ervaren als het gaat om het verzorgen van workshops op maat. Met een groep collega’s, relaties, klanten, familie of vrienden op een ontspannen en leerzame manier bezig zijn met fotografie?  Wij bieden op maat gemaakte workshops digitale fotografie aan. De duur van de workshop varieert van 2 uur tot een hele dag. In overleg bepalen wij het thema van de dag.

Het doel van ons is om een gezellige én leerzame workshops neer te zetten. Iedere deelnemer krijgt een hand-out mee naar huis. Wij verzorgen de workshops door heel Nederland en wij denken graag met jullie mee over de locatie. Trots vermelden wij met grote regelmaat workshops fotografie verzorgen voor de ABNAMRO Foundation.

Contact met Smartphone fotografie

Heb je vragen of opmerkingen over smartphone fotografie? Wij zijn te bereiken via email op info@smartphone-fotografie.nl of telefonisch op 06 – 47 769 699 of ga naar contact.

Ga naar contact