Fotoreis naar Cuba

De eerste vier fotoreizen naar het hart van Cuba zijn een feit en in oktober 2018 staat de volgende op de agenda. Onder begeleiding van professioneel fotograaf Rob Turk en Edith van Gemmert zijn waanzinnig mooie beelden door de deelnemers gemaakt. Bij de laatste reis zijn een boksschool en de nationale balletschool bezocht. Mooie locaties om naar hartelust te fotograferen.

De tijd heeft stil gestaan, we gaan vaak vroeg in de ochtend op pad om sfeervolle beelden in de straatjes van Havanna en Trinidad te schieten. Deze reis is een must voor iedere enthousiaste fotograaf. Tijdens deze fotoreis ligt het reistempo lager en staat het fotograferen centraal. Tevens is een lokale Cubaanse gids bij ons (Engels sprekend) die ons de mooiste plekken van Cuba kan laten zien en ons meer kan vertellen over Cuba. Meer informatie en inschrijven Cuba fotoreis 2017.

 

 

 

 

 

 

De grootte van de groep is bewust klein voor maximale aandacht. Je wordt met tips en adviezen bijgestaan. Tijdens deze fotoreis komen bovenstaande zaken ruimschoots aan bod en de reis is geschikt voor de beginnende en gevorderde amateurfotograaf.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor fotoreis Cuba

Contact met Smartphone fotografie

Heb je vragen of opmerkingen over smartphone fotografie? Wij zijn te bereiken via email op info@smartphone-fotografie.nl of telefonisch op 06 – 47 769 699 of ga naar contact.

Ga naar contact