Workshop Smartphone fotografie

De smartphone is niet meer weg te denken als camera


Er worden steeds meer foto’s gemaakt met de smartphone. Hij is klein, je hebt hem altijd bij je en ze worden steeds beter om mooie foto’s mee te maken. Deze workshop is voor iedereen met een iOS of Android toestel. Je maakt betere foto’s met je smartphone door gebruik te maken van de nieuwste techniek in je toestel. Leer optimaal gebruik maken van verschillende camera Apps en zie de voordelen in van het bewerken van je gemaakte foto’s op dezelfde telefoon of tablet.  In deze workshop print je zelf je foto’s via Wifi. Wij beschikken over twee supersnelle Mitsubishi printers die ingezet kunnen worden.  Altijd verrassend om te zien hoe de diversiteit van de foto’s is bij de opdrachten die we bespreken nadat de beelden in een passe-partout zijn gedaan..

Deze workshop is ook zeer interessant voor een personeelsvereniging of groep. Er wordt dan een creatief thema mee gegeven waar de deelnemers mee aan de slag gaan. Wij beschikken over een nieuwe hand-out met uitgebreide uitleg over Snapseed. Bijna alle workshops zijn incompany door heel Nederland.

Wil je als consument  inschrijven op een workshop smartphone fotografie incl. printen? Klik hier om direct naar de inschrijvingen te gaan.

De lengte van deze leuke workshop kan worden aangepast aan de beschikbare tijd die u heeft. Normaal duurt de workshop drie uur. Uiteraard kunnen we spelen met de lengte, afhankelijk van de groepsgrootte en de beschikbare tijd.

Wij kunnen referenties verstrekken van bedrijven die het afgelopen jaar bij ons workshops smartphone fotografie hebben geboekt.

Wij hebben in 2018-2019 workshops verzorgd voor: ABNAMRO, Heembouw, Artwize, Conneqt, Royal Flora, Orrean, Lubbe Lisse, GGZ Brabant, van der Valk, VRHL reclamebureau, Astellas, Hebeon, Effectgroep, LUMC, Cognizant, Ministerie van infrastructuur, Astrazeneca,  en Piezo

Contact met Smartphone fotografie

Heb je vragen of opmerkingen over smartphone fotografie? Wij zijn te bereiken via email op info@smartphone-fotografie.nl of telefonisch op 06 – 47 769 699 of ga naar contact.

Ga naar contact