Nieuws

Mantelzorg.NL

Tijdens de dag van de Mantelzorger werden 15 vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ze genoten van de workshop Smartphone Fotografie en de oudste deelnemers was maar liefst 78 jaar.

Lees meer

Workshop Ynnovate

Best gaaf dat wij voor Ynnovate, een creatief bedrijf met oplossingen voor het bedrijfsleven en de overheid, een workshop fotografie mochten verzorgen. Je kwaliteit spat hier natuurlijk van de beelden af. Allemaal creative medewerkers die enthousiast aan de slag gingen.

Lees meer

Workshop op Roekhin Jenaplan VMBO

De leukste workshop van deze week werd gegeven in Limburg. Maar liefst 80 leerlingen van klas 1 en 3 van de VMBO Roekhin Jenaplan gingen fotograferen met de smartphone, bewerken met diverse App’s en natuurlijk het printen en bespreken van de opdrachten. Alles in het kader van de activiteiten week. Super enthousiaste en leergierige leerlingen […]

Lees meer

Workshop Solviteers

Voor het avond onderdeel van de teamdag verzorgden wij een creatieve workshop voor het complete team. De combinatie met de eenvoudige maar smakelijke maaltijd was prima.

Lees meer

Workshop Piezo Zoetermeer

Om betere foto’s te kunnen maken voor sociale media (Twitter) verzorgden wij in mei 2019 een workshop fotografie voor 16 medewerkers van deze stichting. Enthousiast werd gewerkt aan de foto opdrachten.

Lees meer

Workshop voor Der Kreis in Zwolle

Voor de medewerkers van Der Kreis, een keukenimport organisatie, verzorgden wij een incompany workshop. Er werd lol gemaakt, goed gefotografeerd en uiteraard alle beelden afgedrukt en besproken.

Lees meer

Workshop voor GGD West-Brabant

Voor de personeelsvereniging van de GGD mochten wij een workshop verzorgen. Maar liefst 32 deelnemers waren aanwezig op deze zeer geslaagde workshop in Ulvenhout.

Lees meer

Workshop voor Conneqt

Voor Conneqt, een financieel bedrijf met verschillende hupotheek labels onder zich verzorgden wij in het Fletcher Hotel in Den Bosch een workshop fotografie smartphone fotografie.

Lees meer

Workshop bij Unilever

Op 20 januari verzorgden wij vanuit de bouwkeet van Heembouw uit Roelofarendsveen vanaf 20 meter een workshop smartphone fotografie. Het doel was om de medewerkers op de werkplek betere foto’s te leren maken van elke situatie die zich voordeed.

Lees meer

Workshop in Sassenheim

Een aantal keer per jaar organiseren wij in onze workshopruimte in Sassenheim een workshop voor consumenten. Onze focus ligt op bedrijven maar erg leuk ook om enthousiaste amateur fotografen, jong en oud, op weg te helpen om betere beelden met de smartphone te maken.,

Lees meer