Nieuws

Workshop fotografie voor ABNAMRO (mei 2022)

Wij verzorgen een aantal keer per jaar in opdracht van de foundation van de ABNAMRO workshops fotografie op scholen. Vandaag waren de medewerkers van de Foundation aan de beurt. Een creatieve workshops met spiegelreflex camera’s van Canon. Uiteraard werd er van gedachten gewisseld over de workshops op de basisscholen.

Lees meer

Workshop vrijwilligers Welzijnskompas (april 2022)

Elk jaar worden de vrijwilligers van deze stichting in het zonnetje gezet. Vandaag konden ze kiezen uit een workshop trommelen en smartphone fotografie. Beide workshops waren geslaagd. Op de foto worden de resultaten besproken die deze middag door de deelnemers zijn gemaakt.

Lees meer

Rijksuniversiteit Groningen april 2022

Op 15 april verzorgden wij twee workshops op de RUG voor de secretaressedag. Twee workshops smartphone fotografie zaten beiden helemaal vol. Op deze dag waren 10 verschillende workshop te boeken door de secretaresses van de universiteit.

Lees meer

European City Science Leiden april 2022

Wij organiseerden op 6 april in leiden een creatieve workshop smartphone fotografie voor de medewerkers van deze organisatie. Uiteraard incl. het printen van de opdrachten in het fraaie oude stadhuis van leiden.

Lees meer

Workshop Gemeente Medemblik maart 2022

We organiseren weer workshops en hebben corona achter de rug. In het oorlogsmuseum verzorgden wij op 31 maart 2022 voor alle horeca uit Medemblik een workshop smartphone fotografie voor 50 personen. Eindelijk weer fysiek contact voor de ondernemers uit Medemblik.

Lees meer

Mantelzorg.NL

Tijdens de dag van de Mantelzorger werden 15 vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ze genoten van de workshop Smartphone Fotografie en de oudste deelnemers was maar liefst 78 jaar.

Lees meer

Workshop Ynnovate

Best gaaf dat wij voor Ynnovate, een creatief bedrijf met oplossingen voor het bedrijfsleven en de overheid, een workshop fotografie mochten verzorgen. Je kwaliteit spat hier natuurlijk van de beelden af. Allemaal creative medewerkers die enthousiast aan de slag gingen.

Lees meer

Workshop op Roekhin Jenaplan VMBO

De leukste workshop van deze week werd gegeven in Limburg. Maar liefst 80 leerlingen van klas 1 en 3 van de VMBO Roekhin Jenaplan gingen fotograferen met de smartphone, bewerken met diverse App’s en natuurlijk het printen en bespreken van de opdrachten. Alles in het kader van de activiteiten week. Super enthousiaste en leergierige leerlingen […]

Lees meer

Workshop Solviteers

Voor het avond onderdeel van de teamdag verzorgden wij een creatieve workshop voor het complete team. De combinatie met de eenvoudige maar smakelijke maaltijd was prima.

Lees meer

Workshop Piezo Zoetermeer

Om betere foto’s te kunnen maken voor sociale media (Twitter) verzorgden wij in mei 2019 een workshop fotografie voor 16 medewerkers van deze stichting. Enthousiast werd gewerkt aan de foto opdrachten.

Lees meer