Nieuws

Humankind in Muziektheater Enschede (okt 2022)

Humankind is een overkoepelende organisatie van kinderdagverblijven in het oosten van het land. Tijdens de jaarlijkse teamdag is er altijd ruimte voor ontspanning. Wij verzorgden 2 workshops voor 80-100 personen in het theater. Geen printmogelijkheden vandaag want dat is met deze aantallen niet haalbaar.

Lees meer

Basisschool Go! Flora in Gent (okt 2022)

Deze week stonden er 4 workshops op basisscholen in Schiedam en Gent (Belgie) op het programma. Alle kinderen leren fotograferen met Canon EOS camera’s en printen de opdrachten op Canon Pixma printers. Wat altijd opvalt bij kinderen van groep 7/8 is de creatieve vrijheid. Alles is mogelijk!

Lees meer

Logitech BV (sep 2022)

Bij Logitech was er een jubilaris met fotografie als hobby. Logisch om dan de jubilaris en zijn vrouw en kinderen te verrassen met een workshop smartphone fotografie. Uiteraard was hij onderdeel van een foto opdracht.

Lees meer

Anne Vlek events (aug 2022)

Organisator Anne Vlek boekte ons voor één van de 4 workshops die zij voor een groot bedrijf nodig had. De locatie was het Piet Hein Eek hotel in Eindhoven. Het was een succes ondanks de korte tijd die beschikbaar was voor deze workshop.

Lees meer

Universiteit Den Haag/Leiden (juni 2022)

In Den Haag organiseerden wij voor medewerkers aan de universiteit een creatieve workshop fotografie. Het printen en bespreken werd enorm gewaardeerd en er waren schitterende resultaten te bewonderen.

Lees meer

Refrisk (juni 2022)

Tijdens de jaarlijkse teamdag van Refrisk waren wij het ontspanningsonderdeel. De workshop fotografie werd enthousiast ontvangen door de medewerkers en alles werd uit de kast gehaald om creatieve foto’s af te drukken.

Lees meer

Coloplast (dag van de dwarsleasie) mei 2022

Tijdens de dag van de dwarslaesie organiseerde Coloplast in ‘s-Hertogenbosch voor dwarslaesie patienten een aantal workshops. Uiteraard afgestemd op rolstoelgebruikers. Fotograferen en bewerken met een smartphone is prima te doen vanuit een rolstoel. Op deze dag gaven wij de workshop 2x

Lees meer

Summa Automotive BVA auctions (mei 2022)

Voor de leerlingen van de automotive opleiding verzorgen wij een workshop bij BVA auctions. Voor de leerlingen een super locatie want de fraaiste auto’s staan daar om gefotografeerd te worden.

Lees meer

25 jarig huwelijksfeest (mei 2022)

Huwelijksfeesten duren vaak lang en wat is er leuker om met alle gasten een workshop fotografie te organiseren. Jong en oud kunnen mee doen, iedereen maakt foto’s met zijn smartphone dus succes gegarandeerd.

Lees meer

Gemeente Hellevoetsluis (mei 2022)

In Hellevoetsluis verzorgden wij in de ochtend voor medewerkers van de gemeente een grote workshop smartphone fotografie incl. printen. Aansluitend door naar een 25 jarig huwelijksfeest.

Lees meer