Nieuws

Workshop voor gemeente Veldhoven

In de raadszaal werd de workshop “betere foto’s maken met je smartphone” gehouden. Per team werd gewerkt aan een aantal opdrachten die moesten worden geschoten met de smartphone en bewerkt met Snapseed. Nadat alle foto’s waren uitgeprint werden deze in de groep besproken. Uiteraard werd door stemming bepaald wie de fotograaf van de dag was.

Lees meer

Workshop fotografie Rabobank Amstelveen

Voor de medewerkers van Rabobank Amstelveen organiseerden wij een creatieve workshop smartphone fotografie. De workshop stond in het teken van het afscheid van een medewerker.

Lees meer

Nieuwe website www.smartphonefilmen.nl

Naast het fotograferen met een smartphone neemt de behoefte om hoge kwaliteit films met een smartphone te maken en te monteren toe. We kunnen immers al filmen in 4K, een 4x hogere resolutie dan de bekende HD tv’s die iedereen thuis heeft. Nu wordt er vaak in de workshop smartphone fotografie een kort gedeelte vrijgemaakt […]

Lees meer

workshops gemeente Drachten

Afgelopen maand diverse workshops aan medewerkers van de gemeente Smallingerland in Drachten gegeven. In groepen van 20 personen werden ze wegwijs gemaakt in de mooie wereld van smartphone fotografie.

Lees meer

Workshop smartphone fotografie voor ROC medewerkers

Op een schitterende locatie in Leiden verzorgden wij een workshop van 3,5 uur voor de kantoor medewerkers van het ROC. Er werd druk gewerkt met Snapseed en er kwamen zeer creatieve resultaten uit de printers.

Lees meer

Workshop smartphone fotografie bij Heembouw

De eerste groep medewerkers werd afgelopen maand bijgeschoold om perfecte beelden te maken die de marketing afdeling kan gebruiken voor haar sociale media zoals Instagram en Twitter. De workshop werd gehouden in hun splinternieuwe kantoor in Roelofarendsveen.  

Lees meer

Smartphone fotografie bij tandartpraktijk de Haan

De jaarlijkse uitgaansdag van tandartspraktijk de Haan was een groot succes. Bij Loetje’s garage in Amstelveen werd onze workshop smartphone fotografie gegeven. Er werd gewerkt aan drie opdrachten en een bonusopdracht voor een collage in de huiskleur van de praktijk. Uiteraard werden alle beelden bewerkt en afgedrukt op de snelle  

Lees meer

Workshop circuit Zandvoort

Voor alle medewerkers en relaties van Meijer verzekeringen uit Amstelveen verzorgden wij een workshop smartphone fotografie incl. bewerken en printen naast het snelle raceprogramma.

Lees meer

Themadag InHolland Haarlem

Voor 50 medewerkers van InHolland verzorgden wij een workshop smartphone fotografie incl. printen en bespreken van de resultaten in een sfeervolle kroeg in Haarlem.

Lees meer

Teamdag bij GHOR Brabant

Op 15 mei organiseerden wij een workshop voor 24 medewerkers van GHOR Brabant. Het werd een leerzame en gezellige dag waar de deelnemers aan drie opdrachten werkten. Natuurlijk werden ze bewerkt en afgedrukt. Voor elke opdracht was er een leuke prijs beschikbaar. De opdrachten werden gemaakt tijdens een wandeling van twee uur door het centrum […]

Lees meer