Workshop Smartphone fotografie

De smartphone is niet meer weg te denken als camera


Er worden steeds meer foto’s gemaakt met de smartphone. Hij is klein, je hebt hem altijd bij je en ze worden steeds beter om mooie foto’s mee te maken. Deze workshop is voor iedereen met een iOS of Android toestel. Je maakt betere foto’s met je smartphone door gebruik te maken van de nieuwste techniek in je toestel. Leer optimaal gebruik maken van verschillende camera Apps en zie de voordelen in van het bewerken van je gemaakte foto’s op dezelfde telefoon of tablet.  In deze workshop print je zelf je foto’s via Wifi print op een van de tien Canon Printers die wij meenemen. Altijd verrassend om te zien hoe de diversiteit van de foto’s is bij de opdrachten die we bespreken.

Deze workshop is ook zeer interessant voor een personeelsvereniging of groep. Er wordt dan een creatief thema mee gegeven waar de deelnemers mee aan de slag gaan. Alle deelnemers ontvangen een hand-out met tips en trucs. De locatie bepalen we in overleg

en vaak is dat bij de klant zelf, de plaats waar het event plaats vindt of in onze workshop ruimte in Sassenheim.

Wil je als consument  inschrijven op een workshop smartphone fotografie incl. printen? Klik hier om direct naar de inschrijvingen te gaan.

De lengte van deze leuke workshop kan worden aangepast aan de beschikbare tijd die u heeft. Minimaal hebben we twee uur nodig  en kan uitgebreid worden tot zelfs een dag waarbij de deelnemers een echte reportage gaan maken.

Wij kunnen referenties verstrekken van bedrijven die het afgelopen jaar bij ons workshops smartphone fotografie hebben geboekt.

Contact met Smartphone fotografie

Heb je vragen of opmerkingen over smartphone fotografie? Wij zijn te bereiken via email op info@smartphone-fotografie.nl of telefonisch op 06 – 47 769 699 of ga naar contact.

Ga naar contact